Qui som


Stop Self S.A. és una empresa familiar dedicada a la restauració que ha anat adaptant-se a les noves necessitats i hàbits alimentaris que el mercat demana.

Allò que sempre ens ha impulsat és oferir als nostres clients la millor relació qualitat preu. Stop Self ofereix serveis de restaurant, cafeteria i rostisseria, on trobareu una selecció d'especialitats que podreu degustar en els nostres menús, cartes i promocions. Al mateix temps, a les nostres rostisseries podreu gaudir del servei take away.


Estretament vinculats a la Costa Brava, actualment tenim els nostres locals a Girona, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, S'agaró i Sant Antoni de Calonge.

Al polígon industrial de Sant Joan de Palamós tenim les nostres infraestructures, amb cuines degudament equipades, àrees de refrigeració i manipulació, així com cambres d'atmosfera controlada i control total dels processos de selecció, higiene, manipulat i conservació dels productes, garantint la màxima qualitat i seguretat.